Over ons

Zoeken naar de beste kwaliteit koffie voor een eerlijke prijs begon ons steeds meer te frustreren. Of de koffie was niet lekker of heel erg duur. Dus dan maar de stap om een eigen koffiemerk te beginnen. Dus echt een hart voor heerlijke koffie tegen een eerlijke prijs. Tenminst 25% van onze inkomsten geven we weer terug aan de plantages waarmee we samenwerken. Zo zijn ze verzekerd van een goed inkomen en kunnen ze de koffie duurzaam blijven verbouwen. Zo zijn onze klanten (en wij zelf natuurlijk) zeker van lekkere koffie.

Naast hele goeie koffie willen we het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk maken om te kunnen genieten van onze Mighty Mug coffee. Bestel een testpakket om te proeven welke smaak je het lekkerste vindt. Daarna bestel je jouw favoriete smaak eenvoudig in onze webshop. Wil je nog meer gemak, meld je dan aan voor het Mighty Abonnement en je favoriete smaak wordt iedere week, iedere 2 weken of 1 keer per maand toegestuurd. Makkelijker kan echt niet. Pauzeren of stoppen, een telefoontje of emailtje is voldoende om dit door te geven.

Waarom beginnen we dit?

We zijn Mighty Mug Coffee begonnen omdat we zelf enorme liefhebbers van goede koffie zijn en moeite hadden om echt lekkere koffie te vinden. Na veel gezocht te hebben naar de beste plantages met de mooiste koffiebonen hebben we uiteindelijk de beste bonen geselcteerd. Deze vormen de basis voor onze 3 Mighty Blends.

Door onze direct samenwerking met de plantages kunnen we niet alleen de prijzen voor onze blends laag houden, maar geven we ook wat terug. De plantages kunnen daardoor hun koffie duurzaam blijven verbouwen.

Contactgegevens